logo  
Anahata Yoga- en Healingcentrum  
 
   
 

Persoonlijk

Anna
Ik ben Anna Hendriks (1952). Jarenlang heb ik yoga beoefend bij verschillende leraren. Daarnaast was ik werkzaam in het bedrijfsleven. Uiteindelijk ontstond bij mij de behoefte om mij meer te verdiepen in yoga en mij te scholen als yogadocent.
Ik heb toen de Guru Yoga opleiding gevolgd in Ellecom bij het het Ananda Yogacentrum. Vervolgens heb ik mij gespecialiseerd in Zwangerschapsyoga bij Samsara Yogaopleidingen te Bilthoven.

In 2005 ben ik diksha gever geworden. De oness-energie die door de diksha wordt doorgegeven inspireert mij en houdt mij op het pad van bewustzijn.

Ik vind het belangrijk om een ieder de ruimte te geven zich bewust te zijn van en zich te verbinden met wie hij of zij in wezen is. Een thuiskomen bij jezelf. Dit is mogelijk door je te verbinden met de oefeningen en in het moment.

In mijn centrum bied ik ook andere vormen aan om in balans te zijn met jezelf, in contact met je eigen kwaliteiten. Dit kan o.m. door healing, reading, massage. Hiermee kan ik je begeleiden in je proces. Dit is mogelijk door je te verbinden met de oefeningen en te zijn in het moment.