logo  
Anahata Yoga- en Healingcentrum  
 
   
 

Hatha Yoga

Yoga is de verbinding aangaan met je Hart.
Anna
In ons dagelijks leven zijn we vaak bezig met alles wat op ons af komt. We leven dan vooral in de buitenwereld en we vergeten dan eigenlijk wie we van binnen zijn. Door het doen van yoga geef je jezelf de kans om weer in contact te komen met wie jij in wezen bent. De oefeningen brengen je in verbinding met de stilte in jezelf, waardoor je je weer bewust kunt gaan worden van dat wat van binnen in je leeft, wat je eigenlijk wilt of zou willen en wat echt belangrijk is voor jou. Dat helpt je om beter je keuzes te maken in het leven.
Daarnaast helpt yoga ook bij het ontspannen en rust vinden in stressvolle tijden. Je lichaam en geest komen meer in balans.
In de lessen wordt ook aandacht gegeven aan de verbinding met de aarde. Hierdoor kom je stevig en krachtig in het leven te staan.

De lessen

De lessen worden op een rustige wijze opgebouwd met aandacht voor de adem, aarding, concentratie en de chakra’s . De lessen eindigen met een ontspanning.
Na afloop drinken we samen een kopje thee.

Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben en je kunt op ieder moment instappen. Iedere deelnemer krijgt de ruimte om zich op zijn of haar wijze te ontwikkelen.

De lessen vinden plaats in het Anahata Yogacentrum en bij Sarvata in Nijmegen, op verschillende dagen en tijdstippen. Zie hiervoor de agenda.